Om företaget

Jag, Carola Petrini Schriwer gör medicinska fotbehandlingar där fotens in och utsida behandlas professionellt och där jag ser till kroppens helhet med foten i fokus.

I en fotbehandling ingår avkopplande fotbad, klippning, rensning och slipning av naglar, borttagning av förhårdnader och liktornar, filning, peeling och massage. För er som enbart vill koppla av en stund rekommenderar jag fotspabehandling med fotbad, peeling, mask och skön massage.

Jag arbetar även med träning och korrigering av felbelastningar av fot och ben, och gör komplett fotstatus. Om det visar sig att dina fötter behöver extra stöd, exempelvis fotbäddar/inlägg eller tom sjukgymnastik så samarbetar jag med skoortooedtekniker, sjukgymnast och naprapat. På så sätt får du snabb och professionell hjälp med dina fotproblem.

Jag har såklart behandlingsskadeförsäkring, följer Socialstyrelsens hygienregler och är medlem i Sveriges Fotterapeuter. Feet arbetar med ekologiska produkter i alla behandlingar och anpassar produkterna i behandlingarna efter just dina önskemål.

Välkommen in eller ring

Kungsholmens medicinska fotvård
Hjärnegatan 1
Tel 0708 106270
Mail info@feet2.se

om_clip_image002